Meld je hier aan voor mijn nieuwsbrief
Ons privacybeleid
 
 
 

 


Coaching

Waarom een verkoopscoach?

 • Elke vaardigheid vereist training – ook verkopen.
  Stapt u in een vliegtuig met een piloot zonder opleiding? Natuurlijk niet. Of koopt u tickets voor een concert met muzikanten zonder dirigent? Neen, toch. Klanten kopen ook niet van een verkoper die zijn vak niet kent. Verkopen en managen: beide deels een wetenschap, deels een kunst. Scherp nu uw verkoop- en leiderschapsvaardigheden aan met de hulp van een professionele verkoopscoach.
 • De meeste verkopers willen geen advies. Ze willen hulp.
  Een verkoopsmanager zegt tegen zijn medewerker: “Piet, mag ik je wat advies geven?” Piet antwoordt beleefd dat hij dat waardeert, maar denkt ondertussen iets helemaal anders. Hij is even happig op een wortelkanaalbehandeling zonder verdoving. Een professionele verkoopscoach biedt wel de antwoorden op Piets vragen. Vraag om een kennismakingsgesprek met Business Performance 2 Academy.

Verkoper wordt topverkoper

Deze kwaliteiten maken van een verkoper een topverkoper:

 • perfecte productkennis
 • uitstekende communicatievaardigheden
 • puike presentatievaardigheden
 • diep inzicht in de psychologie van de koper
 • goede menselijke vaardigheden
 • positieve houding

Het lijkt vanzelfsprekend, maar deze vaardigheden in de praktijk brengen, is dat niet. Toch zijn ze na coaching door Business Performance 2 Academy uw tweede natuur. Ik leer u de kneepjes van het vak. En u haalt meteen uw voordeel uit mijn expertise en mijn alsmaar groter wordende praktijkervaring. Want klanten winnen én houden gaat gemakkelijker dan ooit.

Business Performance 2 Academy coacht u

Ik coach u. Waar starten we? Bij mijn eigen kennis, ervaring en inzichten. Daarmee kijken we samen naar de uwe. Met een onbevangen, onbevooroordeelde blik. Voor een nieuwe visie die leidt tot snelle oplossingen. Ik verklein daarbij zo veel mogelijk de afstand tussen de werkvloer en het management in uw bedrijf. Het resultaat? Uw bedrijf ontwikkelt zich volop en uw medewerkers zijn uiterst betrokken en gemotiveerd. Neem nu contact op met Business Performance 2 Academy voor een vrijblijvend gesprek.

by CBSoft